A gasztronómiai megmérettetést a sajtkészítéséről híres Wisconsin államban rendezték.
A gasztronómiai megmérettetést a sajtkészítéséről híres Wisconsin államban rendezték. A bírák a győztes svájci sajtot krémes állagáért és könnyed fűszeres ízéért magasztalták. A Gruyere-t Cedric Fragniere készíti a Krichbergben.
A második helyen szintén svájci sajt végzett, Andeer Sennerei munkája. A harmadik helyet az osztrák Alis Pesendorfer szerezte meg. Az első két helyezett ínyencség kemény sajt, míg a harmadik félkemény.
MTI

Plázs
travelline.hu
2010. január. 29. 08:51
Meglepő ízek örmény módra
Plázs
travelline.hu
2010. március. 02. 16:50
Vadpatkány és élő nyúl az étlapon
Plázs
travelline.hu
2010. január. 22. 08:38
Különleges sörök hódítanak Csehországban
Plázs
travelline.hu
2010. március. 16. 14:45
Megszületett az első magyarországi Michelin-csillag elismerés
Plázs
travelline.hu
2010. március. 02. 08:03