Vállalkozás hvg.hu 2019. április. 23. 19:21

Ezek lettek idén az aranyszalagos minőségi magyar élelmiszerek

Levegőn szárított mangalicasonkát, kézzel válogatott paprikát, húsgalambot, valamint zöldségkeveréket is díjaztak.

Kiosztotta a Magyar Gasztronómiai Egyesület a kiváló minőségű magyar termékeknek járó Aranyszalag Minőség tanúsítványt. A termékeket élvonalbeli szakácsok, szakemberek javasolják, a tesztelésben rajtuk kívül az átlagfogyasztó is részt vesz – írták.

Az idei díjazottak:

  • a Bálint húsgalamb Dunaújvárosból,
  • a kézzel válogatott szegedi Rubin paprika,
  • Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája,
  • és a Saliverzum zöldség és salátakeverék Szegedről.

Az új díjazottakkal együtt már 17 termék van, amely megkapta az Aranyszalagot.