Többen belehaltak a teknőspörköltevésbe a Fülöp-szigeteken
A helyiek gyógyhatásúnak tartják a teknősfogyasztást, azonban az alapanyag olykor mérgező.
A helyiek gyógyhatásúnak tartják a teknősfogyasztást, azonban az alapanyag olykor mérgező.
Márciusban a kormányzati kommunikációba is bekerült a diszkontok és a hagyományos kereskedelmi láncok háborúja - de vajon a hvg.hu listáján melyik számít olcsóbbnak? Ez a húsvéti bevásárlókosár.
Nagyon gusztusos, biztos finom is – írta egy kommentelő a Facebookon.
Az nem derült ki, hogy tényleg lefizette-e a bírót.
Gene Simmons szerint a pörköltöt is ki kell próbálni, ha Budapesten jár valaki.
Kolbásszal? Tojással? Horribile dictu virslivel? A Nemzeti Együttműködés Rendszerének legerősebb gasztrobeszélgetése ez.
Orbánék öt generációja vett részt a 11 hetes Aliz keresztelőjén múlt vasárnap. A család a szertartás után Orbán Ráheléknél ünnepelt.
Megkezdődött a vadászidény, de a gasztronauták ilyen tájt leginkább a vadételekre „lőnek”. A sörgasztronómus is készült: megmondja, hogy a vad fogásokat, milyen típusú sörrel javasolt párosítani.
Háromféle evő létezik. Van, amelyik inkább éhen hal, de nem vesz a szájába belsőséget. Van a látens, aki titokban két fitnesz saláta között befalja, aztán gyónni megy. A harmadik igen bensőséges viszonyt ápol a belsőségekkel. Különösen a pacallal. Ehhez erős gyomor és idegzet kell. Pláne egy fesztiválon.
A Travel Channel nálunk is népszerű sztárja, Jonathan Phang, aki mellesleg Naomi Campbell, Liv Tyler és Tyra Banks ügynöke volt korábban, ismét visszatér a képernyőre és folytatja gasztronómiai kalandozásait, ezúttal Skóciában, Kanadában, Ausztráliában és Peruban. Nemrégiben Budapestre látogatott, és egyik kedvenc receptjét is megosztotta olvasóinkkal.
Hogy mi is az a ragu? Se nem tokány, se nem pörkölt. S legfőképpen nem az, amit boldogult úrfi korunk menzakonyháin előszeretettel merőkanalaztak a szétfőtt tésztákra.