Bejött a puliszkakrém – továbbjutottak a magyarok a Bocuse d’Or világdöntőjére
Kilencedik lett a szakácsverseny európai fordulóján a magyar csapat.
Kilencedik lett a szakácsverseny európai fordulóján a magyar csapat.
Puliszka, pogácsa, sós palacsinta - mi juhtúróval szeretjük a legjobban. Meglehet, a juhtúrós ételek megosztják a közönséget, annyi biztos, hogy rajongói tábora is meglehetős. Otthon is számos fogásban élvezhetjük jellegzetes, enyhén csípős ízét, krémes állagát. S azt is eláruljuk, hogyan készíthetünk házilag juhtúrót.
Puliszka, polenta, málé.
Kevés hozzávaló, pofonegyszerű elkészítési mód, rengeteg variációs lehetőség, ez a puliszka. Az alapként használt kukoricadara vagy kukoricaliszt semleges ízű, így bármilyen ízesítéssel elkészíthetjük. A cikket kedvcsinálónak szánjuk, a folytatást mindenki fantáziájára és lelkesedésére bízzuk.
Folytatódik receptsorozatunk a life-style.hu gasztro rovatában. A világ legegyszerűbb receptjei – szerintünk.
Egyrészről megszoktuk a bevált alapanyagokat, recepteket, másrészről a figyelem középpontjában álló húsok elkészítése...
Puliszka, polenta, mamaliga, málé. Első hallásra tán egy mondóka kezdetének is tűnhet, de ez mind a kukoricadarából és -lisztből, számtalan ízesítéssel készült étel elnevezése.